sobota, 14. februar 2009

Poceni prodajam UP diplome, R.B.



Danes, dne 13.2. 2009 je vesoljna univerzitetna Slovenija na informativnih dnevih predstavljala dijakom dobrote kapitalno-bolonjskih programov. Enako čast so doživeli tudi bodoči dijaki nam ljubljene Univerze na Primorskem/Università del Litorale/Univerzitet na Primorju/Université du Littoral/University of the Littoral(in prosim vas, da pozabite na jajca "plemenitega", saj se v angleščini Primorska napiše the Littoral in ne University of Primorska).

Nekje okrog 10h 03min (natančen podatek so nam posredovali zaupni viri v UDBI) so neznani storilci na svojevrsten način mimoidočim dijakom predstavili stanje na UP-u. Na transparentu, ki so ga obesili na okno knjižnice Fakultete za humanistične študije je pisalo: Dragi dijak in oVčan, diplome UP poceni prodajam. R.B.
Iz zaupnih virov smo izvedeli, da je transparent last neznanih mehko terorističnih aktivistov (nobena mehko teroristična skupina še ni prevzela odgovornosti za svoje dejanje). O pomenu inicialk R.B. se še vedno križajo mnenja številnih strokovnjakov, toda velika verjetnost je, da pripadajo pomembnemu članu vladajoče levo-desničarske elite SD, gospodu Radotu Bohincu.

Transparent naj bi bil v času med 12 in 13h odstranjen s pomočjo ritolizniških doktorjev "znanosti", ki podpirajo gospoda R.B.-ja, diRektorja, in spomnimo nepoučene...nekdanjega bivšega ministra policije.


Svoboda govora očitno v naši deželici še vedno obstaja in sicer za dobre 2 do 3 ure, čeprav so nekateri fundamentalisti (beri doktorji "znanosti") skušali danes na glavni avli Fakultete za humanistične študije študente prepričati v nasprotno. Nekateri so celo predlagali, naj se aktivisti raje ukvarjajo s protesti proti kakšni ZDA ali EU, ne pa proti lastni Univerzi,...ki pred našimi očmi žalostno tone v akademsko greznico.

ALTERNATIVA OBSTAJA pozdravlja akcijo neznanih storilcev in UP-a, da se bodo le ti tudi v prihodnosti oglasili s kakšnim neubogljivim momentom ter bodo še naprej pometali pred svojim pragom.


AngelinA

Ni komentarjev: