sobota, 28. november 2009

POLITIČNO neKOREKTNO o neDEMONSTRACIJAH

Nespoštovane in nespoštovani!

Ha, medtem, ko študentje po Svetu zavzemajo in osvobajajo fakultete ter Univerzo se naša politično korektna študentska organizacija povezuje Z politično korektnimi sindikati in tako, če parafraziram kolega, legitimira krivičen in lažniv sistem ter klike, ki nam odmerjajo kruh, mleko in igre.

Medtem, ko ob zvokih "narodno-zabavnih partizanov" delavstvo skače na Bandiero Rosso, obenem podpirajo samoimenovane liberalne socialiste zbrane v koaliciji, obljubljam, da bom tudi osebno poskrbel za več politično nekorektnih demonstracij za časa mandata te ali katerekoli Druge vLade. SD, Zares, LDS, kamoli DESUS nimajo abc skupnega ne s socializmom, ne z katerkoli spono pravičnosti, solidarnosti ali pak skrbi za državljanke in državljane. Zbrana šovinisitčno-nacionalistična opozicija pa serje čez vse skoraj-dokaj-spodobno kar ima za ponudit, a vseeno ne ponudi sedanja Vlada.
Državljan, državljanka, zakaj za vraga voliš vedno iste vole!?!?! Demokracija je posameznik! Oblast je posameznik!



Citirajoč istega kolega kot parafrazirajoč odstavek višje: "Dokler bomo študenti poskušali biti partnerji bo to vodilo samo k temu, da bomo slej ko prej postali zgolj blago. Dokler ne bomo odločno stopili na prste tistim ,ki so dopustili, da se je večina lastnine in bogastva v Sloveniji z divjim lastninjenjem porazdelila med maloštevilno kliko in tistim, ki so za vsako, pa naj bo še tako groteskna, ceno pripravljeni z velikimi skoki skakati smrtonosnemu ultrakapitalizmu naproti (in to z odprtimi rokami), si nimamo pravice reči aktivni študenti."
In zato obtožujem vse politične korektne študente, študentke, ki so se udeležili današnjih kvazisindikalističnih demonstracij, sodelovanja z okupatorjem!

Dejstvo ostaja, da v Sloveniji ni konkretne ter korektne politične opcije, kamoli levice! Ampak brez strahu, prihaja dan, ko bomo "ostali" vstali! Straha praktično ni večččč...



BODIMO REALNI ZAHTEVAJMO NEMOGOČE!!!!

Predvsem pa, vzemimo si kar je SKUPNO, kar je NAŠE... Univerza, kruh, mleko, življenje pa tudi igre...



Erik Božič, eden izmed mnogih...

p.s.:upam, da kolega ne zameri izposojo besed.

1 komentar:

Samuel F. pravi ...

Respect off course.