nedelja, 14. februar 2010

Nagradni natečaj - Josip Broz Tito

Spoštovane, spoštovani,

Tule je povezava do spletnih strani nagradnega natečaja za (literarizirana) pričevanja, fotografije in kratke video posnetke na temo TITO:
www.tovaris-tito.si

Natečaj je odprt za vse prebivalce nekdanje Jugoslavije, ki imajo zanimive, duhovite ali privlačne spomine na obdobje "tovariša Tita" in nekdanje Jugoslavije.
Vse podrobnosti so na spletni strani.

Obenem vas lepo prosimo, da to sporočilo razširite po svojih mrežah, tj. med prijateljice/prijatelje in znanke/znance, predvsem v omenjenem geografskem prostoru.

V imenu ekipe natečaja vas lepo pozdravljam,

Taja Kramberger



Poštovane, poštovani,

Veza do internetnih stranica nagradnog natečaja za (literarizovana) svedoćenja, fotografije i kratke videosnimke na temu TITO:
www.tovaris-tito.si

Natećaj je otvoren za sve stanovnike bivše Jugoslavije koji imaju interesantna, duhovita ili privlačna sečanja na razdoblje "druga Tita" i bivše Jugoslavije.
Svi detalji su na internetnim stranicama.

Uz to Vas molimo da ovu poruku razširite po svojim mrežama, što znači među prijateljice/prijatelje in poznanice/poznanike, uglavnom na naznaćenom geografskom prostoru.

U ime ekipe natečaja Vas srdačno pozdravljam,

Taja Kramberger

1 komentar:

Dušan Kuhar pravi ...

Hočemo kar smo že imeli in so nam razni pohlepneži vzeli.
V času prejšne federacije so bili delavci plačani za svoje delo, imeli smo brezplačno zdravstveno oskrbo in brezplačno šolanje.
Hočemo zdrave življenske pogoje:
čisti, neoporečni zrak
čisto, neoprečno vode iz vodovoda
čisto, neoprečno slovensko pridelano hrano