sreda, 26. marec 2014

Demistifikacija konoplje - Seminar o uporabi konoplje v medicinske namene

Posredujemo vabilo na seminar o uporabi konoplje v medicinske namene : 

Spoštovani,

v okviru dejavnosti zmanjševanja škode na področju drog v društvu »ONEJ-društvo prekmurske pobude« Vas želimo povabiti k udeležbi na dogodku: Demistifikacija konoplje - Seminar o uporabi konoplje v medicinske namene z mednarodno udeležbo, ki ga bomo izvedli 29. marca 2014, v Ljubljani v veliki dvorani Grand Hotela Union, s pričetkom ob 14:30 uri.

Na Seminarju o uporabi konoplje v medicinske namene z mednarodno udeležbo bodo nekatere svetovne avtoritete s tega področja slovenskim strokovnjakom in javnosti predstavile najnovejša dognanja o uporabi konoplje v medicinske namene v različnih državah sveta (Izrael, Kanada, ZDA):

  • Dr. Robert J. Melamede, izredni profesor, Oddelek za biologijo Univerza v Koloradu – Colorado Springs, ZDA Cannabis Science, predsednik in direktor
  • Dr. Lumír Ondřej Hanuš Palacký, Univerza v Olomouc-u , Češka Hebrew University of Jerusalem, Izrael
  • Dr. Paul Hornby, raziskovalec, predsednik Hedron Analytical Inc. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Rick Simpson, Phoenix Tears Foundation
  • Dr. Dušan Nolimal, specialist socialne medicine, Nacionalni inštitut za javno zdravje RS

Prepričani smo, da bomo z organizacijo dogodka Demistifikacija konoplje - Seminar o uporabi konoplje v medicinske namenekaterega častni pokrovitelj je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, prispevali k večjemu vedenju o uporabi konoplje v medicinske namene v Republiki Sloveniji in olajšali tudi sprejemanje političnih odločitev o tem, saj domačih raziskav, na katere bi se pri tem lahko opirali, zaradi trenutne zakonodaje ni. Ob tem dogodku se nam ponuja tudi izjemna priložnost večdnevne izmenjave znanj, sodelovanja in mreženja slovenskih zdravstvenih delavcev s povabljenimi predavatelji.

Več o dogodku Demistifikacija konoplje - Seminar o uporabi konoplje v medicinske namene v prilogah in na:

Vabljeni!



Ni komentarjev: