sreda, 22. oktober 2014

STOP PREGONU VSTAJNIŠKIH SOCIALNIH DELAVK – VIVA LA VULVA SOCIAL!



Fakulteta za socialno delo (FSD) preganja kritično misel, direktno akcijo in je proti radikalizaciji in politizaciji socialnega dela – politizaciji in radikalizaciji, ki sta nujni in predstavljata edino smiselno pot za povrnitev socialnega dela iz okov ideologizirane stroke v službi kapitala in oblasti, v roke, noge, anuse, tiče in vulve ljudi. Politizacija in radikalizacija fakultet (univerze), socialnega dela, vednosti in prakse je nekaj, kar Vstajniškim socialnim delavkam (VSD) ni tuje, je pa to očitno toliko tuje totalitarni represivni instituciji FSD ali kar instituciji univerze. Jebeš tako fakulteto! Jebeš tako univerzo!

V kolektivu Alternativa obstaja (AO) podpiramo radikalizacijo in politizacijo, ki jo v prakso zatohlega slovenskega prostora kot svež veter sprememb prinašajo Vstajniške socialne delavke.

V kolektivu AO z gnusom v ustih in z ognjem v očeh obsojamo in v tri kurce očetove (aluzija na Triglav, op. A.O.) pošiljamo vse tiste, ki sodelujejo pri pregonu in/ali obsojanju VSD. Moraliste, dobrodušnike, strokovnjake, pravičnike, spodobneže, tehnokrate, ki jih z gesli porisani zidovi in razredni boj motijo bolj kot sistematično uničevanje življenj in uporaba represivnih metod s strani podanikov sistema, pa nevljudno pozivamo k molku. Vaše besede ne štejejo, saj so to besede oblasti in represije; teh pa je dovolj že v kazenskih ovadbah aktivistk iniciative VSD.





FSD, policijo, sodišče, Liljano Rihter pozivamo, naj nemudoma odstopijo od pregona Vstajniških socialnih delavk. Prazne stene niso in ne smejo biti tisto, kar branite!

Dekanjo FSD Liljano Rihter pozivamo k odstopu, ker so ji zidovi in »lep videz« pomembnejši od vstajniškega socialnega dela. Ravno tako pa bi bilo odlično, če bi se ukinila policija in sodišča... a jebiga, priznati si je treba, da je to le malce težje od preprostega odstopa dekanje FSD, Liljane Rihter.

VIVA VSTAJNIŠKE SOCIALNE DELAVKE – VIVA LA VULVA SOCIAL!

Alternativa Obstaja

Več: http://www.a-federacija.org/2014/10/20/solidarnost-z-vstajniskimi-socialnimi-delavkami/

Ni komentarjev: