ponedeljek, 27. oktober 2008

Nacistična Amerikanistična Teroristična Organizacija

Danes zjutraj 27.10.2008, ko ste še vsi lepo udobno spali v svojih na novo kupljenih Smrdeo ležiščih, smo se člani dveh civilnih iniciativ ALTERNATIVA OBSTAJA in ZELJE NAS V NATO PELJE odpravili pokazati NATO fašistom, da v mestu Koper/Capodistria/Kopar niso dobrodošli.

Takoj smo se lotili izvajanja performansa, ki je na začetku predvidil izdelavo NATO kljukastega križa iz majhnih namiznih svečk, ki so predstavljale vse umrle v NATO-vih akcijah "BOMBING FOR PEACE" in "širjenja kapitalistično fašistične demokracije". Svečke smo kar hitro oblikovali v NATO kljukasti križ, za tem pa smo začeli s performansom prižiganja svečk, kar je pomenilo metaforično rojevanje novih antimilitarističnih osebkov na planetu Zemlja, torej prižiganje UPANJA ZA PRIHODNOST!Toda, kakor hitro smo rojevali novo upanje, tako hitro je NATO veter z močno silo ugasnil nova življenja in nove možnosti upanja. NACI-NATO formo smo še obkrožili s ekološkimi kredami, kljukastemu križu pa smo dodali napis NOT WELCOME!

Več fotografij performansa NATO NOT WELCOME si lahko ogledate na naši spletni strani pod foto utrinki, oziroma na spodnjem linku : (na sliki Mile in Erik zažigata NATO kljukasti križ)http://alternativa-foto.blogspot.com/2008/10/nato-teroristi-na-obisku.html

NATO fašistom sporočamo,da mesto Koper/Capodistria/Kopar ni in nikoli ne bo postalo vojaško turistična baza svetovnih morilcev, ki so se na svoji poti do "neke od držav osi zla" ustavili v neki banana državici, kjer lahko dobijo po nizki ceni alkohol, droge in prostituke. Ministrstvu za obrambo, za notranje in zunanje zadeve ter neustavni Mestni občini Koper/Capodistria/Kopar sporočamo, da s svojo hlapčevsko držo škodujejo državljanom Republike Slovenije, saj si le-ti v svojih mestih, ne želijo obiskov serijskih morilcev otrok, žensk in starejših.

Dragi robotizirani hlapci, ko boste imeli prvič priložnost videti posledice "NATO-demokratizacije"(odtrgani otroški udi, razmrcvarjene ženske, bombni napadi zdravstvenih ustanov, napadi na konvoje beguncev) potem se boste zamislili, zakaj se nam obiski tovrstnih teroristov gnusijo!!!

Za izjemno lepo izveden performans se zahvaljujem svoji dragi Ljubici, Eriku in vsem pomagačem iz civilne iniciative Zelje nas v NATO pelje, ki so s svojo akcijo razveselili pripadnike policijskih enot, vojaške policije, komunalce in članov posadke NATO ladij, ki so spremljali dogajanje na zemlji in v vodi...več na dodogovor.org

ZAHTEVAMO DEMILITARIZIRANI SVET !!!

Mile ZukiĆ

Ni komentarjev: